Skip to content

Verkoper

België, Vlaams Gewest, WijgmaalFiliaal Wijgmaal

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Als koerier, verkoper, bezorger ben jij het gezicht van bofrost*. Je gaat de weg op met onze iconische bofrost* wagen en bent verantwoordelijk dat onze klanten tijdig voorzien zijn van onze vriesverse producten.

Je werkdag start om 10u in het dichtstbijzijnde filiaal. Hier voorzie je je bofrost* wagen van onze vriesverse producten zodat je de weg op kan naar onze klanten die jouw verwachten.

Ding, dong en je maakt de ene na de andere klant blij met jou lach, je gedrevenheid, je babbel en onze lekkere producten.

Een baan met vrijheid waar je zelfstandig aan het werk gaat. Wil jij van je parttime job of bijbaan naar een fulltime job. Relevante ervaring is voor onze job geen vereiste, handig wanneer je bijvoorbeeld ervaring hebt opgedaan in de retail of in de verkoop als verkoopmedewerker, commercieel medewerker binnendienst, routeverkoper, winkelmedewerker, vertegenwoordiger, verkoopster, sales, verkoopadviseur of verkoopmedewerker in een winkel.

Wat bieden wij jou

*Een gegarandeerd maandsalaris € 2217 Bruto

*Bonussen oplopend tot € 2000 Bruto (start al na 4 weken)

*Onkostenvergoeding, 10 euro netto per gewerkte dag

*Vakantiegeld en eindejaarspremie

*Personeelskorting van 20% op al onze producten

*350 euro aan voedingsbonnen voor bofrost* producten ipv ecocheques / Jaar

*31 vakantiedagen

*Contract van onbepaalde duur

*Hospitalisatieverzekering na 6 maand in dienst

*Voedingsbonnen per gewerkte dag voor bofrost* producten

*Woon-werk vergoeding

*Maandwedstrijden onder collega’s, lekker spannend en leuke prijzen

*Premie bij aanmaak van nieuwe klant

*Weekend vrij (uitz. zaterdagen voor kerstperiode)

*Opleiding in onze bofrost* academy met inwerkperiode

* Beschermingsmiddelen om corona-safe te werken

Vereisten

Wie ben jij

*Je weet hoe je moet lachen en hoe je te presenteren

*Je spreekt goed Nederlands om de allerbeste service te verlenen

*Je rijdt minimaal een jaar zelfstandig met je B rijbewijs en bent schade vrij

*Je hebt een blanco attest goed gedrag

* Je bent commercieel ingesteld - dit wil bij ons zeggen: je bent vriendelijk, klant- en servicegericht - en hebt een passie voor kwaliteitsvolle producten.

*Je hebt het bofrost*DNA; kwaliteit & service, samen ondernemen en winnen.


Waar ga je werken

Bij bofrost* werk je aan jou toekomst! Je kunt hier voor langere tijd aan de slag, meteen met een vast contract. Zelfs doorgroeien is bij ons mogelijk!

bofrost * is Europese marktleider in het huis aan huis verkopen van vriesverse producten. Samen met onze 11000 collega's leveren wij vriesverse producten van de hoogste kwaliteit aan onze 5 miljoen klanten in Europa.


Sollicitatie

Zie je het zitten om bij bofrost* aan de slag te gaan? Wil je morgen al aan de slag? Solliciteer dan direct! Dit kan via de sollicitatieknop. Zo kunnen wij je uitnodigen voor onze online kennismaking, geven we jou alle uitleg die je wenst en kunnen we jou een meerijdag aanbieden. Zo kan je ontdekken of dit de job van je leven is. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 0478/180269.

Je mag snel een uitnodiging verwachten voor onze online info sessie. Hou zeker je mail box in de gaten en we hopen je snel in onze bofrost* familie te mogen ontmoeten. Controleer zeker ook je spam.

of